Femkus Jewellery

Road 23231 23232

Femkus Jewellery armband met voorgevormde schakels

Road 23231 23232

€ 295,00
In voorraad

Deze zilveren armband van de Femkus Jewellery collectie genaamd Road doet zijn naam eer aan. De armband doet je denken aan de kronkelende weg op vakantie, die als je door de bochten komt een nieuw wereld laat zien. Deze armband is met zijn voorgevormde en fijne platte schakels een armband die licht van gewicht is en soepel om je arm ligt. Ook is er rekening gehouden met het makkelijk om en af doen van deze armband, Door de bolle sluiting en het ruime eindoog is deze makkelijk te handteren.

Zilver
925 dz
Femkus Jewellery

Materiaal
Materiaal zilver
Gehalte
Gehalte 925 dz
Breedte
Breedte 4 mm
Lengte
Lengte 19 cm
Dikte
Dikte 1,5 mm
Kleur
Kleur grijs
Collier dikte
Karabijnhaak 11,5 x 6 mm
Collier schakel
Bestaande uit 2 grote schakels en 3 kleinere schakels

Bericht ons mocht u een afwijkende maat armband nodig hebben wij passen deze geheel onder service aan aan uw gewenste polsmaat. Tip hoe meet je de maat op: neem een lintje, houd deze strak om de pols iets achter de knokkel en knip het lintje door of zet een lijntje en meet dan het platte lintje op. Geef de gemeten maat door en vermeld erbij dat dit de strakke polsmaat is en wij berekenen de lengte die u nodig heeft voor een fijne pasvorm.

  • Femkus Jewellery de betaalbare kwaliteit's collectie die u zoekt.
  • Verrassend, vloeiend en met de perfecte pasvorm komt u iedere keer mooi voor de dag.
  • Sieraden met vloeiende vormen laten u weer bewegen.

Bezorgen

Als het artikel op voorraad is, verzenden we het zo snel mogelijk, meestal binnen 1-3 werkdagen (afhankelijk van beschikbaarheid). Als het artikel op dit moment uitverkocht of niet beschikbaar is, neem dan contact met ons op via e-mail. We zullen je op de hoogte stellen wanneer jouw artikelen in ons magazijn aankomen en je kunt ze online downloaden via uw klantaccount. Zodra je bestelling is verzonden, zullen we jouw per e-mail op de hoogte stellen en je ontvangt een e-mailmelding zodra uw zending het magazijn verlaat.

Met Track & Trace kunt je jouw aangetekende post of pakket tot de bestemming volgen met ons online internationale tracking systeem. Als je wilt weten waar het zich precies bevindt, vult dan je unieke barcode in. Met een paar muisklikken weet je vervolgens of jouw product onderweg is of de bestemming al heeft bereikt.